Видео час -Крушевска Република

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Ивана Настовска
Автор: Ивана Настовска
Опис: Видео лекција намената за ученици од основно образование, за осмо одделение. На видеото е разработена наставната единица Крушевска Република.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 48
Рејтинг: