Анимирана училница со помош на Bitmoji

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Aнимирана фотографија со помош на Bitmoji. Направена е во Google Slide, а експортирана како png
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Графики/фотографии
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 180
Рејтинг: