I love math


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Word Art e алатка за модификација на текст.Може да се користи и за уредување на текст во word. Вклучува ефекти на бои,контури,сенки,3Д ефекти. Може да свитка,истегне или на друг начин да ја измени формата на текстот.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Графики/фотографии
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 160
Рејтинг: