Работен лист за еквивалентни дропки

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Разни типови задачи, повеќето илустративни за одредување на еквивалентни дропки на дадените. Даден е како word документ и може да се работи директно во него и за време на часот
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 162
Рејтинг: