НОЕМВРИ МЕСЕЦ НА НАУКАТА - Школа "Млади Физичари"


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Манифестацијата која ќе ни недостасува многу, иако и оваа 2020/2021 се подготвуваме, како дека ќе се случи.
Oваа манифестација секогаш носи радост и ја оттргнува монотонијата од училниците. Фотографиите сведочат за постоење на забавно учење и трајно научување.
(Креаторот на книги работи во најновите верзии на Google Chrome, Microsoft Edge и Safari.)

Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 179
Рејтинг: