Испарување и кондензација


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: 5 одделение
Природни науки
Тема бр. 1
Наставна содржина - Запознавање со кондензација
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 59
Рејтинг: