,,Песна за нашето училиште,,


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Маја Георгиева
Автор: Маја Георгиева Павловски
Опис: По повод патрониот празник на нашето училиште, учениците самостојно напишаа стихови за училиштето, со желба за побрзо враќање во училишните клупи.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 109
Рејтинг: