,,Да ја заштитиме планетата Земја,,

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Маја Георгиева
Автор: Маја Георгиева Павловски
Опис: Едукативно-креативна работилница за Светскиот ден на планетата Земја,со цел подигнување на свесноста за зачувување на животната средина.Учениците од петто одделение активно учествуваа во оваа работилницата на далечина.Секој ученик имаше можност да направи избор од понудените четири активности. На крај учениците презентираа што подготвиле.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 108
Рејтинг: