Тест за 6 одд. Тема 1 - Повратни и неповратни промени

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Тест за 6 одделение по Природни науки
Тема1 - Повратни и неповратни промени
Час бр. 10
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 48
Рејтинг: