Web 2.0 алатки во наставата по биологија

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Web алатки кои можат да се искористат за подобрување на IT вештините на учениците и за подобрување на наставата по биологија.
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 133
Рејтинг: