Тестирање за скроб - експеримент

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: 7 одделение
Тема бр.1 , час бр. 4 - Исхрана и преноси на енергија

Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 54
Рејтинг: