Повторување за испарување, кондензација

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: 5 одделение - Природни науки
Тема 1. Испарување и кондензација
час бр. 6 - Повторување за испарување и кондензација
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 54
Рејтинг: