Како обоената светлина влијае врз фотосинтезата

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Презентација за 9 одделение.
Тема 1- ФОТОСИНТЕЗА И РАСТЕЊЕ НА РАСТЕНИЈАТА , час бр. 6
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 56
Рејтинг: