31 постер за 31 буква од азбуката

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Наташа Тодоровска
Автор: Наташа Тодоровска
Опис: Секој постер служи за визуелизација при изучување на големата и малата печатна буква.Сите слики се избирани да бидат интерсени за учениците и полесно да можат да ги опишуваат .
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 80
Рејтинг: