,,Броеви,,

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Маја Георгиева
Автор: Маја Георгиева Павловски
Опис: Креативна работилница за ученици од прво одделение - препознавање и запишување на броеви. Во работилницата има неколку креативни идеи.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 139
Рејтинг: