Кодирање математика/македонски

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Маја Атанасовска Спасеска
Автор: Маја Атанасовска Спасеска
Опис: оваа активност е интегрирана со содржина од македонски јазик-пишување порака и математика - решавање задачи со изучени операции. Учениците треба да ги решат задачите а потоа според решението да ја најдат соодветната буква и да ја запишат . Кога сите задачи ке се решат се открива пораката.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Користи го ресурсот, но не менувај го
Број на преземања: 145
Рејтинг: