,,Емоции,,- втор дел

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Маја Георгиева
Автор: Маја Георгиева Павловски
Опис: Едукативно креативна работилница. Оваа работилница ја реализирав со учениците од петто одделение преку далечина. Целта
е учениците да стекнат знаења за емоции, видови емоции,да умеат да ги препознаваат сопствените и туѓите емоции,да ја сфатат важноста на изразување на секоја емоција,да ги почитуваат емоциите на луѓето кои се разликуваат од сопствените и да презентираат како се чувствуваат овој период.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 149
Рејтинг: