,, Конфликти,,

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Маја Георгиева
Автор: Маја Георгиева Павловски
Опис: Едукативно-забавна работилница за конфликт, начини на соочување во конфликтна ситуација и добри начини на реагирање кога ќе се најдеме во конфликтна ситуација. Оваа работилница ја имав со моите ученици кои се петто одделение. Иако беше работилница на далечина со учениците, атмосферата беше прекрасна. Работилницата може да биде за ученици од трето до петто одделение.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 170
Рејтинг: