Раздвижување на Мал одмор


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Автор: Југослав Спасиќ
Опис: Како дел од грижа за здравје на учениците ги даваме овие вежби кои може да ги изведе секој ученик за време на одмор од 10 минути помеѓу часовите. Видеото секој ученик може да го има подготвено на својот уред на YouTube channel Sportski Pedagozi Kumanovo и кога ќе започне одморот да го вклучи, да пушти тивка релсирачка музика, да проветри малку, да стави чаша вода покрај себе и да вежба за почеток според видео упатството.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 150
Рејтинг: