Картички со броеви и картички со слики до 20

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Наташа Тодоровска
Автор: Наташа Тодоровска
Опис: Учениците да можат полесно да ги совладаат броевите до 20 и да одредуваат точно количество
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 91
Рејтинг: