Стратегии за собирање-компензација

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Наташа Тодоровска
Автор: Наташа Тодоровска
Опис: Да им се овозможи на учениците на полесен начин да го разберат и совладаат собирањето на броеви со бројот 9 и 19.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 96
Рејтинг: