Вежби со изучените печатну букви од А до Ѓ

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Наташа Тодоровска
Автор: Наташа Тодоровска
Опис: Учениците преку Power point prezentacija полесно да ги совладаат изучените укви и да ги препознаваат на различни позиции во зборот
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 99
Рејтинг: