Да научиме да читаме-Буквар

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Наташа Тодоровска
Автор: Наташа Тодоровска
Опис: Сите текстови се презенеи од најдобриот Буквар за описменување на учениците-Буквар од Ѓорѓи Делчев и прилагодени за оценување на совладансота на читањето на учениците од второ одделение.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 71
Рејтинг: