Плоштина на 2Д форми

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Презентацијата може да се користи по било кој предмет. Место математичките термини во кругот може да се запоишат поими од било кој предмет и до нив место математичките слики да се стави слика или податоци за поимот што одговара, на тој дел од кругот.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Наставна програма
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 182
Рејтинг: