V.1.2.Образованието во Рим


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Ненад Начковски
Автор: Ненад Начковски
Опис: Виртуелна онлајн настава.
V тема: Секојдневие, општествен и приватен живот
Лекција: Образованието во Рим
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 106
Рејтинг: