Квиз(игра) за делители исодржатели,НЗД и НЗС


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Се отвора една карта на која е поставено прашање за кое се понудени четири можни одговори. Потребно е да се погоди точниот одговор со кликнување на него.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 137
Рејтинг: