Padlet - бесплатна веб алатка - празна хартија, табла,...


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Padlet
Падлет се користи како празна хартија, табла, односно онлајн ѕид на кој можете да бележите идеи, известувања, информации, рецензии, слики, документи, видеа,....
Истото можете да им го овозможите на останатате учесници, ученици и наставници, при што немаат потреба да креираа корисничка сметка.

Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 167
Рејтинг: