Wakelet - бесплатна алатка за уредување на содржини

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: 1. Wakelet
Wakelet е алатка за уредување на содржини.
Ви овозможува да имате побрз пристап до блоговите, видеата и другите ресурси кои често ги користите,
но исто така е и моќна алатка за учење.
Со Wakelet, во нормални услови наставниците можат да им понудат на своите ученици мешано учење, Интернет и реална настава,
а за време на изолацијата интересна Интернет настава каде и учениците можат да создаваат дигитални портфолија, проекти, лекции и многу повеќе.
Обидете се.

Област: Природни науки
Предмет: Информатика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Курс
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 169
Рејтинг: