Day of researchers in our classroom


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Научен настан.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Графики/фотографии
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 366
Рејтинг: