Дизајн и амбалажа

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Златко Цветаноски
Автор: Златко Цветаноски
Опис: Магистерска работа на тема: Дизајн и амбалажа. Што е амбалажа и колку е важен нејзинот дизајн. 3D Дизајн на Амбалажа, бои, штанц форми и многу друго.
Област: Технички науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Високо
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 383
Рејтинг: