Изложба на домашни миленици


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Зорица Милкова
Автор: Зорица Милкова
Опис: Проектна активност преку која учениците ја зголемија свеста за негување и чување на миленичињата. Организиран настан со помош на родителите, продавница за миленичиња, ветеринарна станица и Royal Canin.
Изложбата беше збогатена со предавање од страна на ветеринарен доктор со предавање на тема „Зошто е важно да чуваме милениче“ и краток рецитал за Домашни животни подготвен од учениците од II и III одделение. Првите три места беа наградени со пехар а останатите учесници добија капи и скромни поклони од покровителот Royal Canin.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Графики/фотографии
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 157
Рејтинг: