Сценарио за новогодишна приредба за I одделение

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Зорица Милкова
Автор: Зорица Милкова
Опис: Комплетно сценарио со најава, стихотворби, музички точки и драматизации
Област: Уметност
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Слободно менувај, но потоа сподели овде
Број на преземања: 194
Рејтинг: