Брошура за екологијата

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Соња Спанџова
Автор: Соња Спанџова
Опис: Како еден од финалните продукти на проектот „ЕКОЛОГИЈАТА-КРАЛИЦА НА ПЛАНЕТАТА“ беше брошурата изработена од записите со помош на техниката „Две ѕвезди и една желба“ од страна на учениците
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Брошура
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 800
Рејтинг: