РЕШЕНИ ЗАДАЧИ ОД НАТПРЕВАРИ ПО ФИЗИКА


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: ДФРМ
Опис: Збирка од 140 задачи
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 575
Рејтинг: