МАТЕМАТИКА, ЗДРАВЈЕ И КОДИРАЊЕ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивна презентација инспирирана од настанот Математика, здравје и кодирање одржан по повод Европската недела на кодирање
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 237
Рејтинг: