ГЕОМЕТРИКО И ГЕОМЕТРИКА

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Проект во кој учениците изработуваат кукли од 2Д и 3Д форми и поставуваат прашања за нивните својства
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 310
Рејтинг: