Зајаци и кафези


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Кратка видео приказна која ја покажува примената на заедничките делители, односно најголемиот заеднички делител
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Англиски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 240
Рејтинг: