ПРИМЕНА НА ДЕЛИВОСТА ВО ТЕКСТУАЛНИ ЗАДАЧИ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Видеото е направено за мечународниот филмски фестивал „КРЕФ“,. Во него е прикажан еден наставен час во кој се обработува примената на деливоста во текстуални задачи
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 246
Рејтинг: