Ширење и брзина на звук

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Дневна подготовка за нова наставна содржина.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Наставна програма
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 617
Рејтинг: