Кратко едукативно видео „Правопис“Прикачен од: Ирина Шумадиева
Автор: Метаморфозис
Опис: Кратко едукативно видео за промоција на знаењето и слободната достапност на образовни ресурси на интернет
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 609
Рејтинг: