Ковалентна врска

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Хемија - дневна подготовка
Област: Природни науки
Предмет: Хемија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 446
Рејтинг: