Д-р Никос Чаусидис (УКИМ, Скопје) - „Македонските бронзи“ и религијата на железнодобните култури од Средниот Балкан


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Никос Чаусидис
Опис: Д-р Никос Чаусидис (УКИМ, Скопје) - „Македонските бронзи“ и религијата на железнодобните култури од Средниот Балкан
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 338
Рејтинг: