Д-р Лидија Ковачева (Евробалкан, Скопје) - Форми на фаталистички верувања кај Aнтичките Македонци


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Лидија Ковачева
Опис: Д-р Лидија Ковачева (Евробалкан, Скопје) - Форми на фаталистички верувања кај Aнтичките Македонци
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 410
Рејтинг: