Транслација


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Снежана Златковска
Автор: Снежана Златковска
Опис: Транслација на точка и отсечка
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 354
Рејтинг: