КАКО СЕ ПРАВИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Следи ги упатствата и направи своја интернет - страница (веб-сајт).
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Курс
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 558
Рејтинг: