Топење - второ одделение, час 27

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Aleksandra Andonoska
Автор: Александра Андоноска
Опис: Презентацијата беше дел од обуките за наставници за адаптираните наставни програми по природни науки од Меѓународниот центар за наставни програми на Кембриџ. Направена со користење на линковите дадени во Упатството за планирање на наставата.
Област: Природни науки
Предмет: Хемија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 388
Рејтинг: