Извештај за приватност и човекови права во Македонија, 2007


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Метаморфозис
Опис: Извештај за Македонија, вклучен во Меѓународното истражување за законите за приватност и случувањата - Приватност и човекови права во 2007, објавено одEPIC и Privacy International. Уредник: Катица Родригез Переда. Придонесоа: Бардил Јашари, Филип Стојановски, Неда Коруновска, Данче Даниловска, Маријана Марушиќ, Елена Стојановска, Весна Паунковска
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 375
Рејтинг: