Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ во поедини организации во Р.Македонија


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Метаморфозис
Опис: Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ во поедини организации во Р.Македонија“
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 315
Рејтинг: