Научи информатика


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Георгина Димова
Опис: Помагало за часовите по информатика
Област: Технички науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 614
Рејтинг: