Кратко видео - Декларација за отворени образовни ресурси


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Алијанса за отворени образовни ресурси
Опис: Кратко информативно видео за Декларацијата за отворени образовни ресурси на Македонија. Поддржете ја Декларацијата: http://oer.mk/sign/index.php/pages/signup
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 452
Рејтинг: